A cedat teava de la baie. E putrezita, pentru ca e foate veche. Cauza nici nu stiu care a fost, pentru ca a inceput sa curga la un moment dat si am vazut baia plina de apa.
Teava platita de tot blocul a fost impartita la toti proprietarii si platita la intretinerea curenta. Noi platim intretinerea. Referitor la reparatii nu stiu care este situatia.
Mi se pare straniu ca atunci cand am avut pentru prima data neplacere cu teava, si-a facut fata. Acum, a inchis telefonul si a asteptat sa se rezolve de la sine situatia. Nu mi pare corect.
Ceea ce este mentionat in Foaia de inventar:
-Centrala termica, aragaz, masina de spalat, frigider, televizor, aer conditionat.
In contract la obligatiile proprietarului: Sa asigure folosirea imobilului pe toata durata contractului, garantand pe chirias contra viciilor si pierderilor totale sau partiale a imobilului inchiriat.
In contract la obligatiile chiriasului: Sa nu deterioreze sub nici o forma imobilul inchiriat, mobilierul, aparatura si dotarile si sa raspunda pentru degradarea acestora. In caz contrar chiriasul va pierde suma retinuta cu titlul de garantie.
Nu am mentionat faptul ca inainte de a plati instalatorul, am sunat din nou proprietarul care isi avea telefonul inchis. A doua zi cand am vorbit cu el, mi-a zis ca nu a vrut sa fie deranjat. Oare nu el ar trebui sa-mi ofere mie conditiile pentru chiria pe care o platesc?
Am inchiriat un apartament si am avut mai multe probleme pe parcurs. Inchirierea a fost legala cu contractul la fisc. La inceput, s-a spart o teava, insa era teava comuna la tot blocul si nu am platit nimic, a fost platit de tot blocul. Acum 3 zile in urma s-a rupt o teava care nu mai este a blocului si a inceput sa curga apa in baie. Am sunat proprietarul si i-am zis ca am o problema si mi-a sugerat sa chem un instalator. Am chemat instalatorul si mi-a luat 180 lei pentru ceea ce a facut. Am fost gata sa platesc atat pentru ca era seara si era si sambata. Dupa ce i-am spus proprietarului, a zis ca eu trebuie sa suport cheltuielile. Mie nu mi se pare corect sa fac asta, pentru ca nu am stricat ceva
ca sa platesc. As vrea un sfat referitor la aceasta problema.