avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate madelene_24

Activitate madelene_24

Răspuns la discuția Protectie date personale PFA
Mda, ar fi bine daca ar fi si atat de simplu si mai ales gratis sa faci sediu complet separat :D
Nu prea pricep oricum de ce, chiar si la persoane juridice, trebuie sa fie publice chiar toate detaliile? Sa fie accesibile celor care au dreptul sa le controleze sau la cerere, chiar nu vad cui foloseste sa stie amanuntit CUI-ul si adresa completa
Oricum, chiar entitate diferita de pur fizica, tot simt uneori nevoia sa fiu putin mai protejata, nu chiar atat de expusa :(
Acum imi dau seama ca in prima postare a aparut incomplet ce am scris: citisem pe alt fir de discutii (la care am dat link) ca PFA nu sunt persoane juridice (stiam, dar mi s-a reconfirmat acolo).
Din raspunsul dvs. inteleg ca desi nu sunt juridice, PFA nu sunt nici fizice si nu sunt protejate datele de nicio lege, considerandu-se ca nu sunt "personale".
Multumesc pt raspuns!
Buna ziua!
Am citit aici www.avocatnet.ro/content/for... ).
Exista legea 677 / 2001, care explica ce drepturi de protectie a datelor personale au persoanele fizice.
PFA-urile se incadreaza aici? Sau fiind persoane fizice AUTORIZATE, nu se mai incadreaza?
As vrea ca un site sa nu imi mai afiseze absolut toate datele (nume, adresa completa, telefon, mail), dar ei spun ca legea 677 protejeaza doar persoanele fizice, nu si pe cele autorizate sau juridice, ma puteti lamuri, va rog, daca acea lege se refera si la mine ca pfa sau daca exista vreuna similara, pentru pfa (si juridice)?
Multumesc!