avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Kilobyte

Activitate Kilobyte

Răspuns la discuția Concediere dupa CCC
Acest lucru l-am inteles.
Este vorba de faptul ca angajatorul specificand in Regulament intern 1 luna este cumva acoperit astfel incat contestatia mea sa nu fie valabila ?
Răspuns la discuția Concediere dupa CCC
Mentionez ca in decizia de concediere sunt prevazute urmatoarele : se desfiinteaza locul de munca al dvs datorita dificultatatilor financiare ale firmei facandu-se referire si la adresa prin care i s-a comunicat anterior durata preavizului pe care sotia mea l-a semnat in cunostinta de cauza.

Mai mentionez ca pe postul respectiv nu s-au mai facut angajari.

In acest context se mai pune problema ca o contestatie in instanta sa aiba succes ?
Răspuns la discuția Concediere dupa CCC
Contestatia isi mai are rostul in cazul in care angajatorul are prevazut in Regulamentul intern 1 luna cu privire la concedierea dupa CCC ?

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

As dori sa ma lamuriti cu un anumit aspect :

Sotia a revenit la servici cu 1 luna inainte de a implimi 1 an din CCC (CCC-ul a fost facut pe 1 an) pentru a primi stimulentul de crestere copil.

Din cauza dificultatilor economice intampinate de companie postul ei a trebuit inchis (ca de altfel si alte posturi similare) astfel incat dupa 1 luna si cateva zile de la revenire a fost data afara conform art. 65 pct.1, firma avand trecut in Regulamentul intern cat si in CCM 1 luna pentru aceasta speta.

Se poate face ceva in acest sens (penal sau nu)?

Multumesc anticipat.