Predati masina la unitate specializata colectare fier vechi,solicitati document justificativ
In baza documentului justificativ,solicitati la administratia fiscala radierea bunului mobil la cerere
Este ceea ce am degand , dar nu stiu daca e totul ok sau nu, daca o sa imi radieze masina cei de la fisc sau nu.
Acum 3 4 ani (aprox) nu am mai platit impozitul pe masina din diferite motive , iar acum aprox 1 an jumate masina mea a fost sparta si au furat de prin ea plus ca au facut distrugeri si nu a mai putut circula dupa acest incident din motive tehnice (fire taiate etc).Am fost la politie am depus plangere in fine , nu am mai primit nici un raspuns de la ei si am dus masina pe platforma in curte la un prieten.
Pentru ca nu am mai putut circula cu ea nici nu am mai platit impozitul.Acum vreau sa scap si de masina si din a mai aduna datorii la fisc INSA nu vreau sa achit datoriile curente in acest moment.
De vandut e clar , nu se poate fara sa achit. In schimb nu stiu daca este vreo solutie sa o duc la dezmembrari sau la fier vechi si apoi cu documentele de acolo precum ca masina a fost distrusta (sau dezmembrata) cei de la fisc sa imi opreasca impozitarea masinii din acel moment. Normal ca datoriile de pana in acel moment o sa ramana si e foarte OK eu doar nu vreau sa imi mai fie masina impozitata de aici in colo.
Este Ok metoda cu dezmebratul sau la fier vechi? Exista alta metoda?
Va Multumesc