avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina distrusa cu datorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina distrusa cu datorii

Buna, masina mea a fost avariata in urma unui accident in urma cu 2 ani in urma (aproximativ), accidentul a fost provocat de o masina cu numere straine (anglia), undeva pe un drum laturalnic din maramures, reclamatie la politie nu am facut pentru ca nu avea rost efectiv. Masina e distrusa in proportie de 60% am reusit sa refac caroseria, dar motorul si restul ma costa enorm. Intrebarea mea este, cum fac sa o scot de la impozit, desi am restante destul de mari ( e o masina cu motor mare de pese 2.5)? daca nu o pot scoate, macar sa nu mai creasca sumele, dat fiind ca nu o pot folosi...cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Notz , utilizator 22:26, 21 Mai 2015
Sunt 2 aspecte distincte scoaterea de la impozit si existenta restantelor
Radierea de pe rolul fiscal se poate realiza numai dupa achitarea tuturor debitelor

www.avocatnet.ro/content/art...
inseamna ca asta nu se va intampla niciodata...decat la prescrierea datoriei respective, ideea e ca am deja proprire pe conturi si am ajuns la o intelegere cu directia de taxe si impozite de plata in rate...dar datoria fiind destul de mare va dura mult si bine pana cand va fi achitata...nu am alte proprietati pe mine...ceva trebuie sa se intample, masina nu poate fi executata ca e praf (distrusa 60%) nu cred ca e singura solutie :-)
Ce ai facut pala la urma? eu sunt cam in acceasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident scara scara buna.. va rog sa ma ajutati cu ceva informatii.In urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier, mai explicit ..... o masina a iesit din parcare fara ... (vezi toată discuția)
Despre impozit auto daca cumparatorul nu mai vrea masina manolo56 manolo56 Am o masina cu motor de 4400cmc si impozit de peste 6000 lei anual. Nu este nevoie sa zic ca este foarte greu de vandut. Am gasit un posibil cumparator care ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca sendysss sendysss In anul 2007 , luna februarie am vandut o masina ( platforma autoutilitara) , i-am dat pe incredre toate documentele masinii , am facut la data respectiva un ... (vezi toată discuția)