avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate angella8

Activitate angella8

Răspuns la discuția Tatal nu se ocupa de copil
Ony2k2

este foarte usor sa vb dinafara....mai ales daca nu esti trecut prin asa ceva....eu am acceptat incheierea relatiei cu mine, dar nu pot accepta persoana in preajma copilului meu, si tatal ei ar trebui sa se descurce cu treaba asta
dvs considerati ca se ocupa indeajuns doar pt ca ii cumpara niste rechizite la inceput de an scolar, sau ii mai ia din cand in cand catecave de mancare sau imbracat? nu face teme cu ea, nu doarme cu ea.....eu zic ca e nevoie de mult mai mult pt a creste un copil.
va multumesc pt mesaje
Nu petrece weekendurile acolo, nu are cum, pt ca este ea....in general intalnirile dintre copl si tata se petrec in oras, sau cand nu este ea acasa....nu ma intereseaza motivele pt care nu este. nu vreau ca si copilul meu sa inytre in contact cu ea.
IuliaCristinaUta a scris:

Buna ziua. In ce fel doriti sa va ajute mai mult in ceea ce o priveste pe fetita? Da, jignirile si situatia tensionata va dauneaza dvs, dauneaza relatiei cu tatal si va deterioreaza si imaginea in fata fetitei. In legatura cu partenera tatalui, inteleg ca prezenta ei in viata fetitei va deranjeaza cu atat mai mult cu cat o considerati motivul divortului. Nu este deloc usor sa va detasati si sa priviti situatia cu relaxare, cand nu suntem implicati, toti putem da sfaturi. Eu v-as recomanda sa gasiti cateva moment de liniste in care sa va ganditi la dvs, unde doriti sa ajungeti in viata dvs, la viitorul dvs si la viitorul fetitei. Trecutul nu mai poate fi schimbat, desi poate fi inteles, dar ramane tot in trecut.

ar trebui sami dea mai multi bani, sai cumpere mai multe lucruri, sa fie mai implicat nu ma intereseaza cum,dar sa se implice.
am trecut peste, dar consider ca nu este moral sa-mi las copilul cu ea, ce sa invete de la ea? ar trebui sa se ocupe de copil mai mult, sa il ia la el, cand nu e ea, sa dea bani mai multi...
va multumesc pt raspunsuri
intr-un fel asa am stabilit noi, verbal sa facem...daca ar fi sa-l dau in judecata sa-mi dea pensie din urma as putea castiga?
buna seara, am si eu cateva intrebari, daca ma poate ajuta si pe mine cineva. sunt divortata de aproape 4 ani, am o fetita de 9 ani, tatal plateste o pensie infima de 150 lei/luna nefiind angajat. pensio o plateste la timp, dar nu se ocupa de copil. adica ii mai aduce cate ceva, ii mai ia rechizite la incepun de an, dar nu ma ajuta suficient de mult. eu i-am interzis sa ia copilul la el in prezenta partenerei sale de viata, deoarece este fosta amanta, motivul despartirii noastre. in ultima discutie am avut un exces de furie, ne am certat si i-am jignit foarte rau partenera de viata , lucru pe care il fac frecvent. intrebarea mea este ce pot sa fac sa il pot obliga sa mi dea macar 500 de lei pe luna? credeti ca jignirile partenerei sale imi vor dauna? multumesc
am uitat sa spun ca pensia imi este adusa lunar personal, prin mama sau data copilul....oare faptul ca nu are dovada achitarii pensiei alimentare ma ajuta la ceva?