avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate windows7

Activitate windows7

Imi tot zicea seful mascatilor (politist in civil, ceva comisar) : lasa ca cerem noi la Google si la Facebook despre tine, aflam tot oricum

Cam ce dat pot obtine de la ISP, Google, etc ?

Am avut parte de o perchezitie domiciliara pt. o presupusa vanzare de etnobotanice, spalare de bani , bla bla bla etc. Nu au gasit nici o proba in locuinta mea: nimic gen bani cash, bunuri de valoare,dar mi-au luat laptopul. Laptopul este insa puternic criptat si nu poate fi accesat fara parola care nu mai este, i-am dat foc. Tot ce am pe numele este o garsoniera de 10 000 euro si un telefon Iphone 5S. Nu au gasit arme, cutite, nimic, nimic, dar absolut nimic. Nici macar etnobotanicele cautate. Impotriva mea a existat un denunt: un furnizor din budapesta se pare ca ar fi pastrat pe un stick USB vanzarile, inclusiv catre mine. El ar fi fost prins...si asa au ajuns la mine. Marfa a venit pri tampitul ala personal, l-am platit cash ,etc. E proba mare asta?

Cam ce fel de date pot obtine de la furnizorul de internet RDS? Cautarile mele de la google? cam pana unde se vor deuce?

Perchezitia s-a intamplat in urma cu 6 luni si de atunci n-am mai auzit nimic. Le-am facut pana si 3 cereri sa-mi spuna macar nr. de dosar si exact faptele de care sunt invinuit, cerere pt. citirea dosarului si m-au refuzat politicos ca doar cand va fi gata ancheta.