A fost un proces de partaj,mie revenindu-mi apartamentul.
Am vb cu un notar ,dar nu a avut mult timp la dispoizitie.mi-a zis sa facem o rectificare la primărie.Acum nu stiu ce sa zic....daca o sa se poate face asa ceva...
Eu la cadastru nu pot dovedi sub nicio formă ca sunt proprietar de drept întrucât nu exista un act de tranzactie intre tatăl meu si bătrânul de care a avut grija.Eu m-am folosit de aceasta hotarare pana in momentul in care am vrut sa vand.Atunci am observat erorile făcute.
Bunica mea din partea mamei este mostenitoare de drept,(acest lucru l-am aflat acum 1 luna) si am vrut sa deschid succesiunea pe numele ei.doar ca in anexa 23 sau 24(acea anexa care se ia de la primărie) nu mai figurează proprietarul de drept.Figurez eu.acum vreau sa anulez acea hotarare ca sa pot deschide succesiunea.Si DA LA ACEA VREME ERAM MINOR.DAR MAMA MEA A DECEDAT SI EA..deci de profitat dup urma mea nu se pune problema...
PROBLEMA CEA MARE ESTE CA AM FOST LA MAI MULTI AVOCATI SI NU PREA ISI DAU SEAMA CUM AR TREBUI FACUT LA SIGUR ÎNTRUCÂT NU S-AU MAI INTALNIT CU UN ASTFEL DE CAZ....
Stiu ca situatia este mai complicată,tocmai din acest motiv am cerut si alte sfaturi...
Buna seara! in urma cu cativa ani, tatăl meu a avut grija de un unchi al mamei mele, cu conditia ca ascesta sa ii dea tatălui meu casa printr-un act de vânzare-cumpărare aau un testament.Intre timp tatăl meu a decedat, si mama mea a avut grija de unchiul ei pana a murit fără ca acesta sa facă un act.
Dupa ce bătrânul a decedat, mama mea s-a dus la un avocat, care nu stiu prin ce interventii , a deschis un proces.Prin acest proces, mi s-a facut o hotărâre judecătorească,unde este mentionat ca in baza certificatului de mostenitor de pe urma tatălui meu, sunt proprietar.Tin sa mentionez ca tatăl meu nu are niciun grad de rudenie cu bătrânul.
Când am vrut sa vand casa, la primărie apar eu ca fiind proprietar, dar la CADASTRU apare acel bătrân.
INTREBAREA MEA ESTE CUM POT SA DOVEDESC CA EU NU SUNT PROPRIETARUL DE DREPT, INTRUCAT VREAU SĂ IES DIN POSESIA ACESTUI BUN.
TIN SA MENTIONEZ CA ACEASTA HOTARARE ESTE DEFINITIVĂ AI IREVERSIBILĂ Si O POSED DE PESTE 10 ANI
VA MULTUMESC!