avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate Tomahawk

Activitate Tomahawk

Răspuns la discuția Citare DNA
Multumesc, insa la mine situatie e atipica. M-au chemat prima data in calitate de martor si nu m-au intrebat nimic, mi-au zis ca-s parte vatamata si am plecat acasa. Acum ma cheama iar ca martor. Nu am renunta la dreptul meu de a fi parte vatamata. Sunt obraznici si abuzivi, te plimba pe acolo si nu iti spun nimic clar, nu scriu nimic, te simti tepuit de atitudinea lor.
Răspuns la discuția Citare DNA
Multumesc mult pentru timpul dumneavoastra pe care mi l-ati acordat cu generozitate. Problema e ca am citit diverse materiale de drept penal si am inteles ca procurorul trebuie sa dea o ordonanta care sa ateste calitatea (?!) si ca cele doua ipostaze se exclud reciproc, adica nu poti fi si martor si parte/persoana vatamata. Problemele astea nelamurite imi creaza o stare de nervozitate maxima si neincredere in activitatea organului de cercetare penala. Mi-e ca ma duc la audieri si o sa dezvolt o atitudine ostila pentru ca nu ma ajuta sa inteleg exact statutul meu in proces. Aveti un raspuns si pentru cele de mai sus va rog?
Discuție Citare DNA
Buna ziua.

Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva asupra urmatoarei situatii: am depus plangere penala la DNA, ei m-au citat ca martor la prima audiere si mi-au zis ca au gresit pe citatie, sunt de fapt parte vatamata, nu martor. Acum iar am primit citatie tot cu calitatea de martor. Eu am depus plangere penala in legatura cu fapte care m-au lezat direct si nemijlocit. De ce DNA joaca alba-neagra cu calitatea in dosar? Nu cunosc nici acum partile dupa mai mult de un an de cand am depus plangerea? Fac presiuni? Eu asa le percep, ca pe presiuni majore. Avocatii nu imi raspund la intrebari, nimeni nu vrea sa se bage intr-un dosar la DNA nici daca eu sunt partea vatamata. E o praxtica a DNA-ului sa cheme pe toata lumea martor?