este imposibil sa nu sepoata face ceva . el a fost plecat timp de 7 ani , in tot acest timp nu la interesat de copii deloc , adica daca au mancat daca sunt curati s.a ... de ce sa nu se poata decade din drepturile parintesti ? nu ma deranjeaza ca vrea sa-i vada , dar vreau sa vb cu ei doar in prezenta mea sau a mamei lor pt ca noi am avut grija de ei .
si as dorii sa stiu ce demersuri se pot face din momentul acesta ?
deci acum este tarziu ca sal scoatem di drepturile parintesti? adica daca ne ducem in instanta si il dam la parasire de domiciliu cu m,artori?pana acum nu am facut nici o procedura pt ca concubina nu a avut nici o pretentie de la el
buna seara , am sa va spun povestea mea pe scurt . am cunoscut o fata mai demult, dupa un timp neam mutat inpreuna ea avand 2 copii adica 2 fete dupa un timp am mai facut inpreuna inca un copil (un baiat ) . deci cele 2 fete erau din prima casnicie a ei nefiind casatorita cu acel barbat dar avand coiincidenta de nume . fiind trecut ca tata pe certificat numai la una dintre fete . nici noi inca nu suntem casatoriti da planificam ca sa facem nunta. dci timp de 7 ani e nu la interesat de copii si concubina a plecat si ea din tara lasandu-mi procura . acum a revenit in tara si vrea copii sa ai vada . acum as dori sa stiu ca putere am eu in fata lui cu procura , ce ar trebui sa facem ca sa nu mai nici un drept asupra copiilor?