Buna ziua.
In perioada 22.05.2014-21.05.2015 (12 luni) am fost detasata cu Ordin de detasare de la o firma particulara la un Minister.
Din cauza volumului mare de munca, nu am putut efectua nici macar 5 minute din concediul de odihna cuvenit de 25 zile lucratoare.
Dupa incetarea detasarii, Biroul Resurse Umane mi-a dat Nota de lichidare in care se consemna ca zilele de concediu de odihna neefectuate vor fi compensate in bani. Dupa cateva minute, mi s-a cerut sa inapoiez Nota de lichidare pentru a fi refacuta fara paragaraful despre compensarea concediului in bani, deoarece Directia Juridica a fost de parere ca nu am acest drept. Ei sunt de parere ca firma particulara care m-a detasat la Minister trebuie sa-mi plateasca concediul de odihna neefectuat din perioada cat am fost detasata la Minister.
Tin sa specific ca am fost scoasa din Revisal in perioada 22 mai 2014-21 mai 2015 (12 luni) cat timp am fost detasata la Minister.
Consider ca as fi pagubita daca mi s-ar refuza compensarea concediului de odihna neefectuat, pentru ca eu mi-am sacrificat concediul pentru a munci in folosul Ministerului.
Va rog, imi puteti spune cine imi compenseaza in bani concediul de odihna neefectuat si in baza carei Legi, articol ?
Va multumesc pentru timpul acordat, astept un raspuns de la dumneavoastra.