avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Se imobilizeaza persoana.
Imobilizarea unei persoane se poate face si cu forta.
Eu lucrez pe asa ceva printre altele.
Legile sunt multe si scopul meu nu e sa indic legi pe forum ci numai atunci cand ma judec...
Cautati si veti gasi.
Ar fi bine sa credeti ce spun eu...ca stiu cu mult mai bine decat dvs. si legea si ceea ce se intampla in Romania...
practic nu este nici o lege care sa dea dreptul la cineva sa foloseasca violenta atata timp cat in replica dumneavoastra nu apare nici una . .
daca sunt atat de multe legi cum spuneti si dumneavoastra expert , asa cum pare ca sunteti , probabil o referire la una din ele nu ar fi o problema .
referitor la calcatul pe gat si la faptul ca omul a suferit si sufera niste traume , atat pshihice cat si fizice , banuiesc ca isi merita soarta , conform replicii dumneavoastra si tortura in public si batjocorirea omulu dupa imobilizare e o normalitate .
rolul dumneavoastra este de aparator sau de acuzator ?
puteti sa enumerati din descrierea inculpatului cate legi si ce drepturi iau incalcat politistii ?
ce drepturi avea la momentul respectiv ?
ce spuneti dumneavoastra sa va cred eu si cei care citesc , trebuie sa fie fondat , altfel .......nu prea intelegem asa doar ca ziceti dumneavoastra in calitate de expert .