Se poate cumpara pe bonuri in respectiva unitate comerciala. Intrebarea mea e legata de vin si bere, acestea nefiind supuse accizarii si nefiind considerate bauturi alcoolice. Nu am mai intalnit aceasta problema in alte unitati comerciale.
Buna ziua.
Am avut neplacerea sa imi fie refuzata plata prin tichete de masa pentru vin sau bere la o unitate comerciala.
Este legal acest lucru, avand in vedere ca in legislatie este permisa comercializarea pe tichete de masa a acestor produse.
Pot sa fac o plangere la OPC in legatura cu acest fapt?
Multumesc
Garantia este de 2 ani. E vorba de perioada in care trebuie remediata problema dupa ce aduci produsul in service. Pe certificatul de garantie e 15 zile. Intrebarea mea e daca au dreptul sa gaseseasca scuze dupa ce a expirat aceasta perioada.
Salut,
Am trimis in service un telefon cu o defectiune la ecran. Timpul contractual din garantie a fost de maxim 15 zile calendaristice. Dupa ce a expirat acest termen am mers sa aflu de ce anume nu a fost reparat. Mi s-a spus sa revin in cateva zile si va fi gata. Dupa 3 zile am revenit iar raspunsul lor a fost ca s-a descoperit urme de contact cu lichid si nu va fi reparat. Mentionez ca telefonul nu a fost intr-un mediu umed si nu avea cum sa aiba contact cu lichide. As vrea sa stiu daca pot refuza sa repare telefonul pe acest motiv dupa ce a trecut perioada maxima de 15 zile calendaristice prevazuta in contractul de garantie.
Multumesc.