avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie dupa 15 zile.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie dupa 15 zile.

Salut,
Am trimis in service un telefon cu o defectiune la ecran. Timpul contractual din garantie a fost de maxim 15 zile calendaristice. Dupa ce a expirat acest termen am mers sa aflu de ce anume nu a fost reparat. Mi s-a spus sa revin in cateva zile si va fi gata. Dupa 3 zile am revenit iar raspunsul lor a fost ca s-a descoperit urme de contact cu lichid si nu va fi reparat. Mentionez ca telefonul nu a fost intr-un mediu umed si nu avea cum sa aiba contact cu lichide. As vrea sa stiu daca pot refuza sa repare telefonul pe acest motiv dupa ce a trecut perioada maxima de 15 zile calendaristice prevazuta in contractul de garantie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElComandante , utilizator 14:44, 28 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Garantia este de 2 ani. E vorba de perioada in care trebuie remediata problema dupa ce aduci produsul in service. Pe certificatul de garantie e 15 zile. Intrebarea mea e daca au dreptul sa gaseseasca scuze dupa ce a expirat aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Garantie la telefoane DriverLaci DriverLaci O zi buna va doresc.Asi cere ajutorul dumneavoastra ce pot sa fac in cazul meu .Am cumparat la fiica mea un telefon in 2010 august certificatul de garantie are ... (vezi toată discuția)
Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)