avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate lungugabriel

Activitate lungugabriel

In anul 2003 luna a 7-a, am luat cateva produse-electronice in rate, am platit cateva rate la magazinul respectiv dar magazinul sa desfiintat. In luna a 09. 2004 mi-a venit la serviciu retinere pe suma, pe care am platito pana in luna 11.2005 conform adresei lor cu suma respectiva.in luna ianuarie 2012 am gasit in cutia postala o hartie de ziar cu un nr. de telefon si o persoana de contact, am sunat spunand ca sunt de la o firma de recuperare credite si ca am o datorie dubla fata de suma cf. contractului, am crezut ca este o gluma si am inchis.Din luna 03.2014, trimit tot felul de instiintari, executari silite, mesaje si telefoane peste telefoane cu amenintari -nu stiu de unde au aflat nr. de telefon ca eu sunt pe cartela reincarcabila.Acum cateva zile am primit o instiintare de vizita la domiciliu ptr.analiza situatiei financiare si stabilirea unui angajament ferm cu posibilitati reale de plata, in cazul ca refuz bunurile mele-mobile, imobile, conturi bancare si depozite bancare scriu ei ca vor fi inaintate executorului judecatoresc. Intrebarea este: Cum sa procedez??