avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In anul 2003 luna a 7-a, am luat cateva produse-electronice in rate, am platit cateva rate la magazinul respectiv dar magazinul sa desfiintat. In luna a 09. 2004 mi-a venit la serviciu retinere pe suma, pe care am platito pana in luna 11.2005 conform adresei lor cu suma respectiva.in luna ianuarie 2012 am gasit in cutia postala o hartie de ziar cu un nr. de telefon si o persoana de contact, am sunat spunand ca sunt de la o firma de recuperare credite si ca am o datorie dubla fata de suma cf. contractului, am crezut ca este o gluma si am inchis.Din luna 03.2014, trimit tot felul de instiintari, executari silite, mesaje si telefoane peste telefoane cu amenintari -nu stiu de unde au aflat nr. de telefon ca eu sunt pe cartela reincarcabila.Acum cateva zile am primit o instiintare de vizita la domiciliu ptr.analiza situatiei financiare si stabilirea unui angajament ferm cu posibilitati reale de plata, in cazul ca refuz bunurile mele-mobile, imobile, conturi bancare si depozite bancare scriu ei ca vor fi inaintate executorului judecatoresc. Intrebarea este: Cum sa procedez??
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:42, 28 Mai 2015
Opinia mea este ca, s-a prescris dreptul de a cere executarea silita. Oricum, ar tebui sa mergeti la un avocat cu toate actele(contract,data cand ati efectuat ultima plata,scrisori,notificari,etc) ptr.consultanta si formulare contestatie executare silita in cazul in care va incepe executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru imposibilitatea de a mai platii ratele elyhu elyhu Buna ziua, Anul trecut am fost in imposibilitatea de a mai plati un credit in valoare de 5000 de euro (ramasi) facut la o banca. Cat timp am avut serviciu ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)