avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani

am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de 0.15lei .timbru nu este stampilat,pe plic este o adresa de executor iar ei se semneaza la sfarsitul notificari ca KSI.eu nu am platit nimic ptr ca nu lucrez si nu am venit si am fost sfatuita sa nu platesc nimic....intrebarea mea este ....pot sa ma execute dupa atatia ani?
Cel mai recent răspuns: marysa_2u , utilizator 08:03, 28 Noiembrie 2013
Dupa datele expuse de dvs., datoria este prescrisa (daca ultima plata s-a facut in 2005).
Ultima plata nu este neaparat si data de incepere a curgerii termenului de prescriptie. Pe ce perioada era creditul? Oricum,este prescris dreptul lor de a executa silit pentru ratele datorate in perioada 2005- noiembrie 2010 .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
ContSters214341, utilizator
in 2005 am platit ultima rata la banca...de atunci nimic...m-au tot presat cu scrisori si telefoane dar nu am avut cu ce sa platesc...am renuntat si la telefon ca ma sunau intruna..plicuri imi trimit odata la 3 luni si mail la fel....nu le dau nimic mai ales ca au trecut o suma foarte mare
creditul era pe 3 ani
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Atunci, multumiti-le, promiteti-le ca ii puneti la acatist si trimiteti-i la plimbare . Nu au ce sa va faca, s-a prescris dreptul lor de a va executa silit.
De cand au inceput sa va preseze cu scrisori si telefoane, ca astia de la firmele de recuperari obisnuiesc sa plateasca ei un pic din creanta ca sa intrerupa termenul de prescriere?

Alte discuții în legătură

Probleme cu cei de la o societate recuperari creante marysa_2u marysa_2u Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific ... (vezi toată discuția)
Legea prescriptiei de credite neachitate,sa modificat in 2011? ionutfeli ionutfeli va salut pe toti oamenii binevoitori din forum.as dorii sa intreb daca legea priviind prescriptia unui credit catre o banca privata neachitat integral si ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)