am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de 0.15lei .timbru nu este stampilat,pe plic este o adresa de executor iar ei se semneaza la sfarsitul notificari ca KSI.eu nu am platit nimic ptr ca nu lucrez si nu am venit si am fost sfatuita sa nu platesc nimic....intrebarea mea este ....pot sa ma execute dupa atatia ani?
Ultima plata nu este neaparat si data de incepere a curgerii termenului de prescriptie. Pe ce perioada era creditul? Oricum,este prescris dreptul lor de a executa silit pentru ratele datorate in perioada 2005- noiembrie 2010 .
in 2005 am platit ultima rata la banca...de atunci nimic...m-au tot presat cu scrisori si telefoane dar nu am avut cu ce sa platesc...am renuntat si la telefon ca ma sunau intruna..plicuri imi trimit odata la 3 luni si mail la fel....nu le dau nimic mai ales ca au trecut o suma foarte mare
creditul era pe 3 ani
Atunci, multumiti-le, promiteti-le ca ii puneti la acatist si trimiteti-i la plimbare . Nu au ce sa va faca, s-a prescris dreptul lor de a va executa silit.
De cand au inceput sa va preseze cu scrisori si telefoane, ca astia de la firmele de recuperari obisnuiesc sa plateasca ei un pic din creanta ca sa intrerupa termenul de prescriere?