avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu cei de la o societate recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu cei de la o societate recuperari creante

Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific datoriile si mi sa spus la ghiseu ca nu mai am nici o datorie la ei....dupa 4 ani ma trezesc cu o scrisoare de la ksi ca am datori la ei....se pare ca cel care trebuia sa imi plateasca rata a fugit cu bani mei.....banca a vandut datoria mea celor de la ksi si nu mmau anuntat....daca au trecut 5 ani decand nu sa facut plata catre banca datoria sa prescris?si daca am o casa care este ipotecata la alta banca si proprietari sunt eu si sotul se poate sa imi scoata casa la vanzare sau sa vina a imi ia lucuri din casa asa cum ma ameninta?va rog daca puteti sa imi dati un raspuns ....as vrea sa platesc dar penalitatile sunt foarte mari.pot sa ma duc la banca sa negociez cu ei sau doar cu cei de ksi?


astept un raspuns daca sunteti amabili si puteti sa ma ajutati....
Cel mai recent răspuns: marysa_2u , utilizator 15:27, 25 Februarie 2011
Va sfatuiesc sa nu platiti nimic pana nu verificati detalii privitoare la asa zisa datorie. Faceti aceasta solicitare in scris, iar daca suma in discutie este mare angajati un avocat care sa tina legatura cu KSI si sa solicite si documentele justificative, Nu acceptati esalonari, plati, orice fel de discutii. Ramaneti calma, deoarece cei de la EOS KSI obisnuiesc sa puna presiune pe debitori, uneori pentru creante prescrise.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
multumesc mult pentru raspuns dar ce sa ma fac ca au inceput sa vina pe la poarta si sa ma roage sa le dau macar 2 la suta din datorie aceasta fiind de 8000 ron suma care de fapt real ar fii undeva la 4000 ron ......as merge la banca sa vorbesc cu ei si sa le achit lor direct fara firma de recuperari......dar ei miau spus acum 5 ani ca nu am nici o datorie la ei...pot sa ma dea in judecata si sa imi scoata casa la licitatie daca aceasta e ipotecata la alta banca?
Daca platiti acei 2% inseamna ca recunoasteti datoria, probabil prescrisa. Sfatul meu e sa nu platiti nimic si sa cereti in scris explicatii cu privire la datorie. Bine ar fi sa faceti asta printr-un avocat, in acest caz avand posibilitatea sa le comunicati dorinta de a nu va mai deranja direct pe Dvs.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
o sa iau legatura cu un avocat....leam spus ultima data ca nu sunt acasa 2 saptamani...sper sa pot rezolva problema amiabil....dar va rog sa imi raspundeti daca pot sa imi scoata casa la licitatie asa cum mau amenintat cand leam spus ca nu voi plati nimic..tinand cont ca miam cumparat casa cu un credit imobiliar
Pai, nu...casa are ipoteca in favoarea altei banci

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperare crysty4ever crysty4ever Am si eu o problema foarte mare cu cei de la ......In 2002 sotia mea a facut un abonament la ........,actualul ...... de azi.Dupa doua luni nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca-abuzuri? crisaki crisaki Buna, va rog sa ma ajutati ,pentru ca nu cunosc nici un avocat la cine as putea apela. Tatal meu are rate la 10 banci ,toate au fost luate pe pesoana fizica ... (vezi toată discuția)