avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu o societate de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu o societate de recuperare

Am si eu o problema foarte mare cu cei de la ......In 2002 sotia mea a facut un abonament la ........,actualul ...... de azi.Dupa doua luni nu a mai platit factura la tel si de atunci nu s-a mai intamplat nimic.Astazi am primit o notificare de plata cu suma de 449,32 lei pe care-i datoreaza catre ....... plus o cerere de executare silita de la biroul unui avocat pe care-l au cei de la ......Ce pot face in cazul acesta,mai ales ca din 2002 nu am mai platit nici un leu si nici nu am mai primit nici o instiintare pana acum?Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent sa stiu si eu ce am de facut.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
crysty4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 22:13, 10 Septembrie 2010
Datoria este prescrisa, nu trebuie sa faceti nimic, nu le mai raspundeti la telefon si gata. Nu va lasati intimidat!
crysty4ever a scris:

Am si eu o problema foarte mare cu cei de la..........In 2002 sotia mea a facut un abonament la..............,actualul......................... de azi.Dupa doua luni nu a mai platit factura la tel si de atunci nu s-a mai intamplat nimic.Astazi am primit o notificare de plata cu suma de 449,32 lei pe care-i datoreaza catre............... plus o cerere de executare silita de la biroul unui avocat pe care-l au cei de la ..............Ce pot face in cazul acesta,mai ales ca din 2002 nu am mai platit nici un leu si nici nu am mai primit nici o instiintare pana acum?Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent sa stiu si eu ce am de facut.Va multumesc!


interventie moderator

Stergeti, va rog, denumirile societatilor implicate in discutie si cititi Regulamentul de postare in forum, inainte de a mai efectua si alte incalcari ale acestuia.
Multumesc frumos.
Stati linistit, sunt simple amenintari ....fara o baza legala.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Adrian ALBU, Avocat
prescri,prescris,prescris....cel putin dupa 3 ani.Ma intreb: hartuire ar putea fi o actiune in contra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sanitara functionare spalatorii creatza_70 creatza_70 O societate comerciala avand ca obiect de activitate: \"spalatorie textile\" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale. Unele din ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat- societate servicii telefonie gusemarcel gusemarcel In urma cu mai mult de 3 ani am reziliat un contract cu o societate de telefonie fixa (Romt....), dupa ce acestea au majorat abonamentul fara o instintare ... (vezi toată discuția)