avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie sanitara functionare spalatorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie sanitara functionare spalatorii

O societate comerciala avand ca obiect de activitate: "spalatorie textile" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale.
Unele din spitale solicita detinerea "Autorizatiei sanitare de functionare"
Pentru aceasta s-a adresat (anexand toate documentele necesare) Directiei de Sanatate Publica a Municipiul Bucuresti de unde mai intai i s-a spus ca nu are nevoie de asa ceva, apoi i sa transmis o "NOTIFICARE" in care i se comunica ca SC ... poate executa serviciile pentru care functioneaza (adica spalatorie textila) nefacand nici macar referinta la "spalatorie pentru spitale".
Cert este ca, neavand aceasta autorizatie nu poate participa la licitatii. CNSC-ul a respins toate demersurile impotriva detinerii autorizatiei. Este o mare problema cu aceasta autorizatie: exista, dar nu se stie cum sa se intre in posesia ei. Macar sa fi vazut la cineva sa stim de cine este emisa ca sa stim cui trebuie sa ne adresam. Poate nu am gasit institutia corecta.
Ce trebuie facut pentru a obtine o astfel de autorizatie?
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 13:34, 20 August 2010
Va trebuie o autorizatie sanitar-veterinara. Se obtine de la Directia Sanitar Veterinara, str.Ilioara, nr. 16 E, sector 3

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Revin. Daca de la Directia de Sanatate Publica vi s-a comunicat ca nu este nevoie de autorizatie ptr. spalat textile, asta inseamna ca vi s-a dat o negatie. Aceasta negatie va foloseste la dosar, in loc de autorizatie. Adica, nu aveti nevoie de autorizatie, documentul primit de la Directie confirmand acest aspect.

Adrian Albu
Asa gandeam si noi.si a fost depusa la dosar ... cu toate acestea spitalele tot ii descalifica pe cei care nu o au.
Gresisem eu cu CNSC-ul ... cum este contestatia in curs sa vedem ce raspund. ...
In cazul acesta, reluati demersurile pentru obtinerea autorizatiei. Poate nu s-au inteles asa cum trebuie cerintele Dvs. Este posibil ca spitalele sa nu insiste fara temei pentru autorizatia sanitara. Succes!

Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Pai aici este problema: demersurile catre cine trebuie facute?
DSP-ul zice ca nu ne trebuie ....
ANSV-ul nu cred ... dupa cate am cautat nu ne incadram in activitatile din Anexa 1 la Normele ANSV din 2008

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitara functionare spalatorii creatza_70 creatza_70 O societate comerciala avand ca obiect de activitate: \"spalatorie textile\" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale. Unele din ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Ajutor afloarenicoleta29 afloarenicoleta29 Puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o situatie delicata? In data de 12.06.2010 m-am intors la serviciu din concediu de cresterea copilului, iar acum ma ... (vezi toată discuția)