avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de catre banca-abuzuri?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de catre banca-abuzuri?

Buna, va rog sa ma ajutati ,pentru ca nu cunosc nici un avocat la cine as putea apela.
Tatal meu are rate la 10 banci ,toate au fost luate pe pesoana fizica pe baza cuponului de pensie.De cativa ani nu mai poate achita ratele,deoarece pensia lui este mica,a tot luat credite sa achite ratele mai vechi si asa a ajuns in situatia asta.
I sa pus poprire pe pensie,sa angajat si i sa pus porire si pe salar.Recuperatorii de la celalalte banci ne ameninta incontinuuu,ne suna de o gramada de ori pe zii,ne trimit mesaje cum ca vin si fac executare silita pe bunuri.Ai mei sunt deja terorizati de recuperatori,nu inteleg ca nu mai au de unde sa le mai dea si lor,din moment ce are deja porire -si asa i se ia mai mult de jumatate din venit.Casa,teren,masina nu au.(stau in chirie),CE LI SE VA INTAMPLA,DACA VIN CU POLITIA PT. EXECUTARE CE POT SA EXECUTE??? Vor lua mobila,frigiderul din casa???? Ce sa fac,la cine sa apelez????
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:05, 30 August 2010
nu au ce sa ia, nu-i mai luati in seama. mai mult decat poprirea pe pensie/salariu nu au ce face.
Bunurile de uz casnic nu pot face obiectul executarii silite.
da, pot..
insa sunt surprins ca a putut contracta atatea credite..
e posibil undeva sa fie un fals ..sau chiar inselaciune, cred..
Din moment ce nu au alte venituri este deocamdata greu pentru creditori sa recupereze in totalitate creantele. Dar, pot recupera orice bun sau suma de bani obtinuta de catre debitor in viitor.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita,prescriptie nicu 68 nicu 68 In anul 2004,am contractat un credit,ptr.un aparat electronic,folosit de firma la care lucram.Nu s-a achitat integral,si cam acum un an au inceput sa vina ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, somatie firma de recuperare datorii ContSters163409 ContSters163409 Am avut loc de munca pe care eventual lam pierdut, dar nu inainte sa obtin un credit de nevoi personale. Problema mea acum este ca nu mai am loc de munca si ... (vezi toată discuția)
Citatie societate de recuperare nitucalina nitucalina Buna ziua! as avea nevoie urgent de o lamurire! Anul trecut pe 14 septembrie am primit o citatie de la EOS cu suma de 2200 din care mi-am achitat suma de 800 ... (vezi toată discuția)