Cyan,din ce spui tu parca ma gasesc in situatia ta,asa cum ai spus si tu,doar ca as dori ca pe viitor daca o sa doresc sa vand apartamentul sa nu am probleme de genul.Sau cand o sa merg sa trec utilitatiile (gaz/apa/canal,etc)pe mine ,....acestora le figureaza o adresa iar eu vin cu un contract cu o alta adresa ......tu nu ai avut problema asta Cyan ??????
In primul rand multumesc ,pentru informatii iar ca sa raspund la trandafir2 ,cred ca de obicei ca avem un mecanism inca greoi si intortocheat in care pentru a primi sau intocmi un act (egal ce contine el) avem nevoie sa parcurgem zeci de birouri,instituti si ''usi''.Acum daca ma intrebi pe mine cine consider ca a gresit este relativ....incep bineintales cu subsemnatul,care nu a fost atent sa verifice informatiile din contract asa mai in detaliu,iar mai apoi ......nu mai conteaza sper din suflet sa imi rezolv aceasta problema iar pe viitor sa nu mai ma lovesc de atata hartie depusa intr-un dosar...si asa stam prost la capitolul paduri...Merci inca odata.
Buna,
In urma cu o luna am cumparat un apartament prin programul prima casa.Dupa aprobarea creditului si incheierea contractului de vanzare cumparare,m-am mutat in noul apartament si am inceput ca orice om sa incep prin achitarea impozitului la noul apartament,unde am descoperit ca de fapt adresa din contract era ''putin'' altfel decat cea veche,in sensul ca str.corespundea,etajul deasemenea,nr.de apartament era ok ,scara deasemenea ok,....doar nr care la adresa veche era7-9 si la cea din contrat era 3 si bl.in adresa noua era L3 si in cel nou nu figura deloc.Precizez ca adresa din CF este adresa noua adica aia la care ii lipseste L3 si Nr 7-9.
Ce sa fac in continuare daca adresa veche nu corespunde cu cea de pe contract,este valabil contractul.Din ce mi sa spus la primarie acccea adresa nu exista (adresa din contractul meu).
M-au pus sa fac fac o cerere la dep.URBANISM ,prin care sa solicit o adeverinta cu vechea adresa,pe care sa o duc la CF-uri si sa imi modifice CF meu.
Iar mai apoi intreb eu,dupa ce imi modfica CF-ul notarul imi da un act aditional la contractul de vanzare pe apartament cum ca adresa este modficata sau ????