cyan a scris:
Judecatorul va discerne si va lua o hotarare.
Dupa cum ati prezentat faptele aveti toate sansele de castig.
Puteti solicita ajutor judiciar daca nu va permiteti un avocat.
Trebuie sa indepliniti niste conditii pentru a cere avocat din oficiu.
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca va angajati un avocat si castigati acesta va fi platit de cel care pierde.
Puteti merge in prima etapa fara avocat si vedeti care va fi decizia instantei urmand ca apoi sa apelati daca va fi cazul la serviciile unui avocat.
Buna ziua si multumesc de raspunsul dv,
Demersul o inceput, dar care me o fost surpriza cand am fost sunat de catre o mediatoare. Nu stiu exact ce il trebuie, dar sora mea le o zis ca am facut fals in acte in privinta titlu de proprietae a casei.
Respectiva me o sunat sa imi presint la un grafist si me o amenintat ca daca nu imi presint imi anuleaza titlu, este posibil asa ce va?
Titlu de proprietate este original am si contract de vanzare-cumparare in original si din cei 3 martori care se cereau atunti doar unul mai treieste.
Acuma intrebarele mele sunt urmatoare, sunt obligat se imi prezint la cerere mediatorii? Ma poate anula titlu? Ar fii bine se o intabulezi? Fiin ca am titlu dar nu am fost nici o data la CF si daca este asa, cu titlu, contract de vanzare si adeverinta de la primaria cum ca am platit impozit este destul?
Am sa zic, sapatamana trecuta o venit sora mea si o platit impozit pe casa, prima data in viata care o face, si me o sunat ca casa ii iei, ca iei o platit impozit :)