avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul taxe salariat roman angajat in strainatate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul taxe salariat roman angajat in strainatate lucrand din Romania

Buna ziua. Avem nevoie de ajutorul dvs pentru urmatoarea situatie: un cetatean roman este angajat la o companie din Spania, iar in ultimele trei luni a lucrat din Barcelona, angajatorul platindu-i toate contributiile. Din noiembrie, va lucra de acasa, din Bucuresti, in regim remote, ramanand angajatul companiei din Spania, insa de acum va trebui sa plateasca taxe aici in Romania pe cont propriu (se depaseste nr. de 183 de zile petrecute in Romania cu lucrul, automat fiind vorba despre obligativitatea platirii taxelor in Ro). Care sunt aceste taxe si cum se procedeaza? Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dumitruti , utilizator 10:40, 21 Iulie 2018
Salut, ai rezolvat situatia? Cineva stie cum se procedeaza en cazuri aceste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in spania la pensie ac180400 ac180400 Buna ziua. Sunt intr-o situatie similara dar nu identica cu cea discutata pe aceasta pagina: ... (vezi toată discuția)
Pfa romania, prestari servicii consultanta in luxembourg muresfl muresfl Buna ziua, Am un PFA in Romania, prin care prestez servicii de consultanta in IT in Luxembourg. Anu trecut am prestat servicii mai mult de 183 de zile. ... (vezi toată discuția)
Conventia pentru evitarea taxarii duble intre statele europene realthor realthor Buna, Situatia mea este urmatoarea: am un job care imi permite lucrul de acasa, motiv pentru care merg destul de des in vizite in afara tarii la prieteni ... (vezi toată discuția)