avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate MingireanuCostica

Activitate MingireanuCostica

Răspuns la discuția Deranjarea linistii publice
Problema e ca sunt multe persoane care nu locuiesc in bloc, vin chiar si din alte cartiere la o persoana care sta in bloc. Ceilalti vecini nu coopereaza si e dificil sa lupti singur impotriva tuturor.
A fost zilele trecute la adresa la care locuiesc, am discutat cu dansul, i-am explicat ca de cateva veri incoace de dimineata pana noaptea tarziu stau pe scara blocului, fac galagie, mai stau si parinti cu copii, sau isi lasa copiii nesupravegheati jucandu-se pe scara. A spus sa facem o reclamatia in scris la sectie, adunand mai multe semnaturi ale locatarilor.
Cum ar trebui formulata reclamatia? Va intreb pt ca nu am mai facut asa ceva pana acum
Multumesc pt raspuns, insa locatarii de la etajele superioare sunt nepasatori si banuiesc ca e nevoie de cat mai multe semnaturi?
Bună ziua! Am şi eu o problemă, dacă ma poate sfătui cineva. Locuiesc la parterul unui bloc fără balcon sau spaţiu verde în faţa apartamentului însă asta nu ar trebui să fie un motiv pentru care eu să suport lipsa de bun simţ a unor persoane needucate. Am sunat la poliţie de nenumărate ori atât eu cât şi alţi vecini, evident care locuiesc tot la parter, căci pe ceilalţi nu-i deranjează, însă domnii de la poliţie nu-şi fac treaba, pentru că gălăgia persistă. Din câte cunosc eu legile, tulburarea liniştii publice se amendează dar se pare că nu şi la noi.#-o Mă poate ajuta cineva cu o părere?Va multumesc!
Buna ziua, sunt nascut in iunie 1960, am 42 de ani de cotizare, grupa 1 = 16 ani 9 luni 15 zile, grupa 2 = 8 ani, cand pot depune dosarul de pensionare pt limita de varsta?