avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deranjarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deranjarea linistii publice

Bună ziua! Am şi eu o problemă, dacă ma poate sfătui cineva. Locuiesc la parterul unui bloc fără balcon sau spaţiu verde în faţa apartamentului însă asta nu ar trebui să fie un motiv pentru care eu să suport lipsa de bun simţ a unor persoane needucate. Am sunat la poliţie de nenumărate ori atât eu cât şi alţi vecini, evident care locuiesc tot la parter, căci pe ceilalţi nu-i deranjează, însă domnii de la poliţie nu-şi fac treaba, pentru că gălăgia persistă. Din câte cunosc eu legile, tulburarea liniştii publice se amendează dar se pare că nu şi la noi.#-o Mă poate ajuta cineva cu o părere?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MingireanuCostica , utilizator 14:53, 19 Iunie 2015
Parerea este sa faceti o hartie in scris, cu cat este semnata de mai multi locatari, cu atat mai bine, apoi inca o hartie si inca una, atat la politia nationala, cat si la politia locala.
Multumesc pt raspuns, insa locatarii de la etajele superioare sunt nepasatori si banuiesc ca e nevoie de cat mai multe semnaturi?
Mai multe semnaturi inseamna, minim doua.
Nu va mai gasiti scuze ca nu o puteti face? Cine vreti s-o faca, Sfantu Petru?
Mai cautati unul care este deranjat si depuneti reclamatia aia in scris si cu nr. de inregistrare.
Cum ar trebui formulata reclamatia? Va intreb pt ca nu am mai facut asa ceva pana acum
sa descrieti in reclamatie tot ce va deranjeaza, in ordine cronologica, mai ales daca ati si sunat la politie anterior. de preferat toti vecinii care ati reclamat telefonic la politie

Alte discuții în legătură

Cum se poate reloca o banca care este foarte aproape de apartament? ovidiu b ovidiu b Buna ziua ! Locuiesc in Deva si am o problema care nu cred a fi singulara. Ironia este ca zona este una destul de linistita iarna sau atunci cand vremea nu ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la parter intr un complex rezidential. gradina si geamul ... Hati97 Hati97 Locuiesc la parter intr un complex rezidential. Gradina si geamul de la dormitor sunt chiar la intrarea in bloc. De luni de zile ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)