avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate deeeboutique

Activitate deeeboutique

Buna. Intr-o zi am parcat masina in fata unui magazin iar in spatele meu parcand un taximetrist(vederea de sus fiind un L). M-am urcat in masina iar grabindu-ma cand am dat cu spatele nu m-am asigurat si i-am frecat usor bara fata. Am intrat in magazin intreband a cui e masina si am ajuns la intelegere sa facem amiabila dandu-i nr de telefon si lunadu-mi nr de la masina. Acasa am constatat ca mi-a expirat RCA-ul. Am vorbit la telefon si mi-a zis sa mergem la o constatare la un service ales de persoana respectiva urmand ca eu sa platesc vopsirea barei. Eu i-am propus sa mergem la un service unde am prieteni ca sa ies si eu mai ieftin persoanei respective sa ii fie gata bara a doua zi primind un refuz din partea lui. Acum intrebarea mea este. Daca avarierea s-a produs vineri iar luni noi am decis sa mergem la service-ul ales de el pentru o constatare si pretul celor de acolo mi se pare prea mare eu nefiind de acord sa ii platesc ce pot pati? Imi mai poate face plangere la politie avand nr meu de telefon si numarul masinii? Multumesc.