avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate lalaaaaaaa

Activitate lalaaaaaaa

Răspuns la discuția POPRIRE
Asa stiu si eu.. ca nu are voie sa retina mai mult decat i-a comunicat executorul.. Mai ales ca am intrebat daca a primit cumva alta adresa de la executor ca sa mai retina.. si a spus ca nu..

Dar nu inteleg de ce banca nu imi poate spune situatia mea.. adica, totusi, debitul ii apartine ei, nu executorului.. Banca trebuie sa-si recupereze banii.. Cum este posibil ca tocmai ea, care are cel mai mare interes, sa nu stie situatia mea? Nici cat mai am de plata, nici daca mai am.. efectiv nimic..

Nu exista sansa ca intre banca si executor sa existe o ~ intelegere ~? ..

Altceva nu pot sa imi imaginez ce se intampla..
Buna ziua,

As avea o intrebare..

Am formulat contestatie la executare impotriva unui pv cnadnr din 2011 ( mi-a fost comunicat la o alta adresa, nu am stiut nimic de existenta procesului, nu am semnat eu pe confirmare, etc ).

La fond, mi s-a luat specimen de semnatura, s-a trimis adresa la evidenta populatie din care rezulta ca adresa mea este chimbata dinaintea emiterii procesului verbal, de asemenea, am invocat si decizia 6/2015 pentru lipsa semnaturii olografe a agentului constatator, etc si s-a admis contestatia mea la executare.

CNADNR a declarat apel pe motiv ca eu trebuia sa-mi modific adresa din talon cand mi-am schimbat domiciliu, insa fara sa indice vreun text de lege care sa mentioneze acest lucru..
pur si simplu au afirmat acest lucru, fara sa il si probeze in vreun fel..

Instanta de apel a admis apelul CNADR efectiv fara sa tina cont de faptul ca eu nu am primit, intrucat mi s-a comunicat la o alta adresa, fara sa tina cont ca semnatura de primire a procesului verbal nu imi apartine si mai ales, fara sa tina cont de DECIZIA 6/2015 a ICCJ pentru nulitatea absoluta a proceselor!! Efectiv m-a ignorat complet!!!

Se poate asa ceva?

Adica legea se aplica preferential? Respectiv decizia 6/2015 a ICCJ nu are valabilitatea in fata instantei de judecata din Arad??

Ce pot face in asemenea situatie?

Pentru ca nu pot sa las lucrurile asa si sa fiu executat pentru ceva de care habar nu am avut, pentru ca ei au comunicat la o alta adresa procesul..

Va multumersc anticipat si rog un raspuns urgent!