avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate jack94

Activitate jack94

In cazul in care am rezervat din greseala o vacanta prin intermediul site-ului Booking.com pot in vre-un fel renunta la optiunea facuta?In concret am urmatoarea situatie.Am intrat pe Booking.com si am gasit o oferta de vacanta in Ucraina.Apoi am rezervat vacanta,in dreptul sumei necesare pentru rezervare fiind suma de 1700 "lei".Am crezut ca 1700 "lei" este echivalentul la 1700 lei MDL(valuta nationala din Republica Moldova care este echivalentul a aproximativ 90 de euro).Dupa ce am facut rezervarea mi-a aparut echivalentul la 1700 "lei" in valuta ucraineana,respectiv 9040 grivne,care erau de fapt 1700 RON.Incercind sa renunt la optiunea facuta,am ramas si mai dezamagita cind am vazut ca pot anula rezervarea doar platind suma integrala de 1700 RON.Nu pot sa inteleg de ce e necesar sa platesc o suma atit de exagerata pentru renuntare.Imi poate oferi cineva vre-un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez?Tin sa mentionez ca rezervarea a fost facuta doar prin selectarea optiuni "rezervati";nu mi s-a cerut sa indeplinesc nici-o alta formalitate;nu mi s-a cerut sa indic undeva contul la card.Va multumesc anticipat si astept raspunsuri.O seara frumoasa