avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate violetacez

Activitate violetacez

Buna ziua! Am si eu intrebare ce acte ii sunt necesare unui cetatean egiptean pt a se casatori in romania, am inteles ca este necesara apostila conventiei de la Haga, dar Egiptul nu este semnatara a acestei conventii deci ar trebiu o supralegalizare, dar aici apare o alta problema, am mers la mai multe cabinete notariale sa intreb si am primit raspunsuri diferite unii notari spun ca actele lui (care acte nu au stiu exact sa imi spuna) trebuiesc traduse si legalizate la Ambasada Romana din Egipt, altii spun ca trebuiesc traduse si legalizate la Ambasada Egipteana din Romania si altii spun ca la notariate se face asta teoretic, pt ca practic nu se poate deoarece nu au translatori!!! Deci pana la urma ce acte ii sunt necesare cetateanului egiptean si unde le face?
Răspuns la discuția Control pentru administrator
Am insistat sa platesc pt ca asa a procedat si cu alti locatari si peste cateva luni au aparut cu restante exact sumele care nu le incasase la care a adaugat si penalizari, banii i-am dat exact cand mi-a dat chitantele nu inainte.
Răspuns la discuția Control pentru administrator
Problema este urmatoarea, eu am avut o restanta de 5400 lei pe care am achitat-o integral. Cand am mers sa platesc d-ul administrator a taiat chitanta pe 4800 din totalul de 5400 spunand ca sunt la zi restul de 600 nu mai conta...doar dupa insistente si taraboi mi-a taiat o alta chitanta pe diferenta. Insistentele si taraboiul au fost facute deoarece dansul spune sus si tare ca de el nu se ''atinge'' nimeni. Un alt scandal am mai avut cu dansul cand a refuzat sa imi elibereze o adeverinta ca eu si copilul locuim la adresa respectiva pe motiv ca daca nu ii achit suma integrala restanta nu imi elibereaza aceasta adeverinta care imi era necesara la alocatia copilului si asa a facut astfel eu am pierdut aceasta alocatie, desi restanta nu avea nicio legatura cu adeverinta respectiva. O alta problema este ca refuza sa stampileze chitantele de plata, stampila fiind la el nu la presedinte si multe alte ilegalitati...
Buna ziua!
ce organe sunt abilitate sa controleze actele contabile ale administratorului de la asociatia de proprietari exceptand comisiile din primarie, m-ar interesa daca anaf-ul poate face un control si cui anume pot sa ma adresez?