avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Reflection

Activitate Reflection

Răspuns la discuția Executat silit Kruk
Se pare ca ai avut dreptate in legatura cu cei de la kurk, tocmai am gasit ca in martie acest executor judecatoresc a primit aviz favorabil.

Intrebarea mea este...daca voi putea invoca prescriptia executarii, ma voi lungi mult prin tribunale???
Fa-ma sa inteleg, poate is mai greu de cap.

Un executor judecatoresc poate sa execute fara avizul unei instante??Sau executorul judecatoresc in sine este o instanta...
In susul paginii scrie asa:Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel XXX

Dosarul nu se afla la curtea de apel din circumscriptia respectiva??Nu ar trebui sa-l gasesc pe protal.just.ro???Intreb...
Am intrat pe portal.just.ro si am scris Numarul Dosarului de executare pentru a-l gasi...insa cand am dat enter nu mi-l afiseaza....sa nu fie nici un dosar pe rol??
Expeditorul este Biroul exectuorului judecatoresc.

Tin sa precizez ca e prima data cand primesc un plic de la un executor judecatoresc.

Si vreau sa mai adaug ceva

Pe prima pagina scrie asa, sus in coltul stang:

Dosar de exeturae silita nr. xxx/xxx

Data:5.06.2015

Pe plic stamplia era pe data de 8.06.2015

Eu am scos salarul intreg pe data de 11.06.2015

Daca s-a facut proprirea pe salar nu era normal sa imi opreasca incepand de luna aceasta????
Cum pot afla daca a intervenit termenul de prescriptie?
Ultima plata a fost facuta undeva prin 2009-2010..
Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit din 2006.Creditul a fost facut in anul 2006 timp de 5 ani pentru o suma de 10.000 RON, nemaiputand plati creditul din anul 2009 din cauza ca am ramas fara un loc de munca.

Intrebarea mea este urmatoarea:

Daca creditul s-a prescris dupa 3 ani de la terminarea creditului (7.04.2011)pot invoca prescriptia pentru a se anula executarea silita?