avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate dana_13_andrei

Activitate dana_13_andrei

Da, asa o sa facem. Sper sa se lamureasca lucrurile si sa fie bine pentru toata lumea.
Noi pur si simplu am participat la o licitatie publica. Executorul respectiv este acuzat ca vindea mai ieftin unor apropiati: ''Totul incepea cu organizarea unor licitatii, ce vizau vanzarea unor bunuri. Aici se inscriau persoane apropiate executorilor, care faceau achizitii la un pret mai mic decat cel real.'' Sincer, daca am fi stiut, nu am mai fi participat.
Din cate am inteles, nu are legatura cu aceasta executare silita, insa problema este ca azi cand am mers sa anuntam ca avem banii si vrem sa platim diferenta pentru a continua demersurile, am gasit anunt pe usa cum ca este in concediu de odihna pana pe 19. Banuiesc ca poate fi delegat unul dintre angajati sau ceva de genul acesta. Este posibil ca sa se hotarasca incetarea activitatii biroului executorului pana la finalizarea situatiei?
Va multumesc foarte mult pentru informatii!
Sper sa se rezolve.
Ok. Deci noi trebuie sa ne continuam demersurile, insa unde ar trebui sa intrebam cine preia activitatea? Putem merge la Camera Executorilor?
Buna seara!
As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. Tocmai am aflat ca executorul care a scos acest imobil la licitatie, pe care eu l-am castigat, a fost arestat pentru abuz in serviciu si constituire de grup infractional aseara. Momentan, ma aflu in acea perioada de 30 de zile, in cadrul careia ar trebui sa platesc restul de bani pe imobil. Ce se intampla acum? Exista riscul de a pierde banii? Se mai incheie procedura? Exista posibilitatea de a se anula?