avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil castigat la licitatie - executor arestat
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil castigat la licitatie - executor arestat

Buna seara!
As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. Tocmai am aflat ca executorul care a scos acest imobil la licitatie, pe care eu l-am castigat, a fost arestat pentru abuz in serviciu si constituire de grup infractional aseara. Momentan, ma aflu in acea perioada de 30 de zile, in cadrul careia ar trebui sa platesc restul de bani pe imobil. Ce se intampla acum? Exista riscul de a pierde banii? Se mai incheie procedura? Exista posibilitatea de a se anula?
Cel mai recent răspuns: dana_13_andrei , utilizator 13:06, 13 Iunie 2015
Raspunsul este conditionat de aspectul esential daca executorul judecatoresc a fost arestat si pentru eventuale incalcari ale normelor in cazul executarii silite al carui adjudecatar sunteti
Daca in cazul dvs ,executarea silita a parcurs procedura si etapele legale,daca actele si actiunile executorului judecatoresc nu fac obiectul infractiunilor pentru care executorul judecatoresc a fost arestat,trebuie sa desfasurati demersuri pentru a evidentia cine preia activitatea respectivului executr judecatoresc respectiv sa va achitati restul de obligatii
Este necesar sa va implicati concret in finalizarea procedurii ,pentru a va incadra in termenul de 30 de zile
Ok. Deci noi trebuie sa ne continuam demersurile, insa unde ar trebui sa intrebam cine preia activitatea? Putem merge la Camera Executorilor?
Da, mergeti la camera executorilor judecatoresti ca sa obtineti aceste informatii.
Faceti o solicitare in scris ca sa primiti raspuns in scris.
Va multumesc foarte mult pentru informatii!
Sper sa se rezolve.
Daca nu s-au comis infractiuni cu privire la aceasta executare silita nu ar trebui sa existe mari probleme.

Alte discuții în legătură

Executare silita dani..mih dani..mih Buna seara, am o problema Mama mea are o executre silita în urma unui proces de mostenire. Trebuie sa dăie sulte fratilor tatalui meu si mie si fratelui ... (vezi toată discuția)
Licitatie grigorevasile58 grigorevasile58 in cazul in care achizitionez un apartament la licitatie pot plati contravaloarea acestuia,in rate.Cine poate stabili? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cumparand un imobil de la un executor judecatoresc care este procedura de achizitie???si in cat timp se finalizeaza contractul de vanzare comparare??ce suma se plateste la executor ca onorariu?? Nicola2008 Nicola2008 Buna seara Ad dori sa achizitionez un imobil prin licitatie judiciara sau direct de la un executor. Care este procedura si cat timp dureaza actele de ... (vezi toată discuția)