Buna seara!
As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. Tocmai am aflat ca executorul care a scos acest imobil la licitatie, pe care eu l-am castigat, a fost arestat pentru abuz in serviciu si constituire de grup infractional aseara. Momentan, ma aflu in acea perioada de 30 de zile, in cadrul careia ar trebui sa platesc restul de bani pe imobil. Ce se intampla acum? Exista riscul de a pierde banii? Se mai incheie procedura? Exista posibilitatea de a se anula?
Raspunsul este conditionat de aspectul esential daca executorul judecatoresc a fost arestat si pentru eventuale incalcari ale normelor in cazul executarii silite al carui adjudecatar sunteti
Daca in cazul dvs ,executarea silita a parcurs procedura si etapele legale,daca actele si actiunile executorului judecatoresc nu fac obiectul infractiunilor pentru care executorul judecatoresc a fost arestat,trebuie sa desfasurati demersuri pentru a evidentia cine preia activitatea respectivului executr judecatoresc respectiv sa va achitati restul de obligatii
Este necesar sa va implicati concret in finalizarea procedurii ,pentru a va incadra in termenul de 30 de zile
Executare silita
dani..mih
Buna seara, am o problema
Mama mea are o executre silita în urma unui proces de mostenire. Trebuie sa dăie sulte fratilor tatalui meu si mie si fratelui ... (vezi toată discuția)