avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate sairaamil1980

Activitate sairaamil1980

Răspuns la discuția Cont Facebook cu un alt nume
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu incercati, sa purtati o discutie cu fosta dvs.soacra si sa o rugati sa nu mai posteze comentarii de pe alte conturi? Apoi, exista oricand optiunea de a bloca si raporta contul respectiv.
Buna ziua.

In urma cu doua zile, acest vecin al meu, persoana bolnava psihic, a facut scandal pe strada si a lovit cu palma un bancomat care i-a retinut cardul. Mentionez ca respectivul nu a produs nicio paguba materiala. Deasemeni, nu a fost vazut decat de doua persoane si nici nu a venit politia, acesta calmandu-se la rugamintile mele si acceptand sa mearga acasa.
Ce pedeapsa risca, in cazul in care Banca depune plangere?
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii
Locuiesc temporar in apartamentul unei rude, NU ii platesc acesteia nici un fel de chirie. Sunt la zi cu toate cheltuielile, am dat copie CI. administratorului pentru cartea de imobil, dar nu am viza de flotant sau mutatie la adresa aceea.
Problema mea nu este amenintarea cu Politia, ci faptul ca vecina inventeaza tot soiul de bazaconii despre mine. Mentionez ca nu exista o cale amiabila de rezolvare a acestei probleme, vecina mea exprimandu-se doar prin urlete,zbierete si injuraturi.
Buna ziua, am o problema cu o vecina de bloc, acesta raspandeste in public informatii false si defaimatoare la adresa mea, fara a detine nici un fel de probe prin care sa dovedeasca veridicitatea afirmatiilor facute.
Mai mult, ma ameninta in mod constant ca va chema Politia deoarece nu am C.I. pe adresa la care locuiesc si ca va strange o lista de semnaturi impotriva mea ( 99% din vecini nici nu ma cunosc macar..).
Ce pot face? O pot reclama pentru calomnie?