avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Consecinte tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Consecinte tulburare liniste publica

Buna ziua.

In urma cu doua zile, acest vecin al meu, persoana bolnava psihic, a facut scandal pe strada si a lovit cu palma un bancomat care i-a retinut cardul. Mentionez ca respectivul nu a produs nicio paguba materiala. Deasemeni, nu a fost vazut decat de doua persoane si nici nu a venit politia, acesta calmandu-se la rugamintile mele si acceptand sa mearga acasa.
Ce pedeapsa risca, in cazul in care Banca depune plangere?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 1 Mai 2019
Maxim : aplicarea unei amenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata in parcare martori copii FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu Mi-a fost lovita masina parcata in fata portii de un vecin care iesea din curte. Am fost chemata de copiii care se aflau pe strada si au fost martori la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere ionescucristian1 ionescucristian1 Buna ziua! Pe cat de scurt se poate supun atentiei Dvs. urmatoarea speta: In urma cu aprox. doua saptamani pe o strada privata(drum de servitute), se afla un ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui cadru didactic camelian camelian Buna ziua, Anul trecut o profesoara mi-a lasat copilul sa plece de la cursuri nesupravegheat,ffind in pericol pe strada. Cel mic avand aproape 6 ani. Desi ... (vezi toată discuția)