avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina avariata in parcare martori copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina avariata in parcare martori copii

Mi-a fost lovita masina parcata in fata portii de un vecin care iesea din curte. Am fost chemata de copiii care se aflau pe strada si au fost martori la avarie. Vecinul nu recunoaste avaria produsa si nu doreste intelegerea pe cale amiabila. Am declarat avaria la sectia de Politie, mi s-a inmanat o dovada constatoare si mi s-a spus ca o sa-i cheme pentru a le lua declaratii, insa minori nu pot fi luati ca martori, fapt pentru care singura varianta sr fi sa-l actionez in civil. In cat timp trebuie sa primesc procesul verbal de la politie? Va rog deasemenea sa-mi spuneti daca se pot cinstitui ca martori copii. Din cate mi-a lasat de inteles politistuk va trebui sa-mi repsr singur avaria, desi stiu cine este responsabil.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:49, 27 Mai 2016
Aveti dreptul sa solicitati la politie sa se verifice daca vehiculul vecinului prezinta avarii care sa demonstreze ca a fost implicat in evenimentul soldat cu paguba materiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în ... Corina271 Corina271 Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit și a fugit. Un unchi a reușit sa ii i-a numărul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident butnar11 butnar11 Buna ziua, Aveam autoturismul parcat in fata firmei la care lucram si un coleg mi-a lovit masina cu ... (vezi toată discuția)