avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în ...

Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit și a fugit.
Un unchi a reușit sa ii i-a numărul de înmatriculare iar a doua zi am fost la secția de politie din Popești-Leordeni și am declarat accident.
Aceeași mașina a mai lovit încă 2 mașini în aceeași seara și tot la fel a fugit.
Acum am primit răspuns de la ceilalți ce le-a fost lovite mașinile ca a spus de la politie ca i-a trimis o citație și pentru ca nu a ridicat-o ii va da o amenda și atât celui ce a lovit mașinile.
Ce pot sa fac altfel sa recuperez dauna mașinii și aceea persoana a plătească?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:37, 25 Ianuarie 2023
Atat timp cat detineti probe rezonabile referitor la vehiculul care a produs evenimentele soldate cu pagube materiale,fiind vorba despre mai multe vehicule avariate,realizati plangere colectiva la autoritati in vedeerea identificarii autorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident parcare! În data de 22.12.2022 mașina fiind parcata ... Corina271 Corina271 Accident parcare! În data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit-o și a fugit. Un unchi i-a luat numărul de ... (vezi toată discuția)
Masina avariata in parcare martori copii FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu Mi-a fost lovita masina parcata in fata portii de un vecin care iesea din curte. Am fost chemata de copiii care se aflau pe strada si au fost martori la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ryciu ryciu Pe 8 martie am avut un accident rutier.era alunecos pe jos si ningea abundent. Mergeam pe o strada q 2 benzi, una dus si una intors, la un moment dat masini ... (vezi toată discuția)