avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident parcare! În data de 22.12.2022 mașina fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident parcare! În data de 22.12.2022 mașina fiind parcata ...

Accident parcare!
În data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit-o și a fugit.
Un unchi i-a luat numărul de înmatriculare iar a doua zi am fost la secția de politie din Popești-Leordeni și am declarat accidentul.
Aceeași mașina a mai lovit încă 2 mașini în aceeași seara și tot la fel a fugit.
Am fost la politie de mai multe ori iar ultimul răspuns dat de iei a fost sa îl cautam singuri ca iei nu au timp.
Ce pot sa fac sa recuperez dauna mașinii și ceilalți la fel iar aceea persoana sa plătească?
Pentru ca cei de la politie ne i-a la mișto pur și simplu își bat joc și nu au chef.
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 15:07, 17 Februarie 2023
Sesizati oficial serviciul polite rutiera,comunicati numarul de inmatriculare si evenimentele produse de catre conducatorul vehicolului
Am fost la politie cu nr. mașinii si mi-a zis în fata ca ei nu au timp sa îl caute,ca sunt foarte aglomerați sa îl caut singur și dacă îl găsesc o sa trimeata un echipaj de politie.

ynocentta a scris:

Sesizati oficial serviciul polite rutiera,comunicati numarul de inmatriculare si evenimentele produse de catre conducatorul vehicolului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în ... Corina271 Corina271 Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit și a fugit. Un unchi a reușit sa ii i-a numărul ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda data pe nedrept timofteandreius timofteandreius Buna seara. In seara zilei de 06.09.2015 ma aflam cu mai multi vecini(familii cu minori) in Popesti Leordeni,Ilfov,intr-un complex de blocuri la un gratar,la ... (vezi toată discuția)
Accident masini parcate si fuga de la locul accidentului Ansoai Ansoai In cursul noptii a intrat o masina pe sens interzis si a lovit masina parcata in fata masinii mele, iar in urma izbiturii, aceasta din fata a lovit si strambat ... (vezi toată discuția)