In cursul noptii a intrat o masina pe sens interzis si a lovit masina parcata in fata masinii mele, iar in urma izbiturii, aceasta din fata a lovit si strambat numarul de inmatriculare al masinii mele. Cel care a produs acest accident a fugit imediat. Ce demersuri legale putem face in acest caz? Mentionez ca am plecat imediat prin oras sa-l identificam pe cel care a produs accidentul, dar nu l-am gasit. Cei de la Politie au zis ca ne pot ajuta doar in cazul in care acesta cere dovada sa-si repara masina. Am nevoie de dovada de la Politie pentru numarul de inmatriculare strambat?
Pentru inlocuire numar circulatie solicitati la serviciul specializat eliberarea celui de-al doilea set de placute inmatriculare
Propriatarii autovehiculelor avariate au dreptul sa sesiseze oficial incidentul,sa solicite la SPR eliberarea de dovada care sa probeze prejudiciile cauzate,si in baza careia sa introduca auto in service autorizat pentru reparatie,care la final sa elibereze documente legale,care eventual sa fie utilizate de proprietari in actiune in instanta
in primul rand, dvs. trebuie sa inregistrati accidentul la politie.
Conducatorul auto care a provocat accidentul trebuie sa solicite autorizatie de reparatie pentru ca niciun service nu repara autoturismul avariat fara autorizatie. Exista posibilitatea ca autoturismul care a provocat accidentul sa fie reparat pe cont propriu. In acest caz autoturul accidentului este mai greu, poate chiar imposibil, de identificat.
Despagubire rca
larahd
Un tir mi-a taiat calea, am evitat un impact, insa am fost lovita din spate de un alt autoturism. Tirul a mers mai departe, nu am numarul de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Permis auto
buzdu
Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, ... (vezi toată discuția)