avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Pe 8 martie am avut un accident rutier.era alunecos pe jos si ningea abundent. Mergeam pe o strada q 2 benzi, una dus si una intors, la un moment dat masini parcate si pe stanga si pe dreapta. Am fost nevoit sa o iau pe mijlocul soselei. Imi apare un logan din fata, venea cu viteza am franat, si am intrat in derapaj lovind o duba de pe partea dreapta iar cel cu loganul o masina pe partea stanga cum mergeam eu. Ideea e ca cel cu loganul a fugit de la locul accidentului. Eu si cel cu duba am hotarat sa mergem la asigurare sa facem o constatere amiabila.Am fost si am rezolvat. Problema este ca cel cu loganul a lovit o alta masina. Posesorul masinii lovite nu a fost la fata locului.E posibil ca acesta sa se duca la politie si sa declare ca a gasit masina lovita, si politia sa vina la mine si sa sustina ca l-am lovit eu?
Ce sa fac? sa ma duc la politie si sa declar k l-am lovit doar pe cel cu duba si ca am rezolvat cu dansul? ce sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ryciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ryciu , utilizator 10:22, 10 Martie 2010
Pentru a va proba buna credinta si a va asuma reponsabilitatea evenimentului,se impune sa comunicati autoritatii in drept situatia dupa cum s-a desfasurat,
intelegerea amiabila cu proprietarul auto avariat de dvs si precizarile aferent consecinte impact logan-tert
Daca detineti nr inmatriculare logan este bine sa il comunicati autoritatii pentru lamurire situatie
nu am numarul de inmatriculare logan....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident rutier ContSters180748 ContSters180748 Buna ziua, O situatie bizara: Mergeam cu masina pe drum cu 2 benzi pe sens ( eu mergand pe banda de langa marginea drumului), viteza 90/h si din stanga a ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit într-o intersecție de cineva care a forțat semaforul, dar poliția a spus că e culpă comună pentru că nu am acordat prioritate de dreapta. sunt vinovat și eu? Relu24 Relu24 Buna ziua. Sambata am avut un accident auto cu victima. Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se ... (vezi toată discuția)
Accident, declarații mincinoase maia123 maia123 Buna ziua.Acum cateva zile am avut un accident udor.Pe un bulevard cu 3 benzi pe fiecare sens de mers,eu ma deplasam pe b3 iar un alt autovehicul pe b2.La un ... (vezi toată discuția)