Pe 8 martie am avut un accident rutier.era alunecos pe jos si ningea abundent. Mergeam pe o strada q 2 benzi, una dus si una intors, la un moment dat masini parcate si pe stanga si pe dreapta. Am fost nevoit sa o iau pe mijlocul soselei. Imi apare un logan din fata, venea cu viteza am franat, si am intrat in derapaj lovind o duba de pe partea dreapta iar cel cu loganul o masina pe partea stanga cum mergeam eu. Ideea e ca cel cu loganul a fugit de la locul accidentului. Eu si cel cu duba am hotarat sa mergem la asigurare sa facem o constatere amiabila.Am fost si am rezolvat. Problema este ca cel cu loganul a lovit o alta masina. Posesorul masinii lovite nu a fost la fata locului.E posibil ca acesta sa se duca la politie si sa declare ca a gasit masina lovita, si politia sa vina la mine si sa sustina ca l-am lovit eu?
Ce sa fac? sa ma duc la politie si sa declar k l-am lovit doar pe cel cu duba si ca am rezolvat cu dansul? ce sa fac?
Pentru a va proba buna credinta si a va asuma reponsabilitatea evenimentului,se impune sa comunicati autoritatii in drept situatia dupa cum s-a desfasurat,
intelegerea amiabila cu proprietarul auto avariat de dvs si precizarile aferent consecinte impact logan-tert
Daca detineti nr inmatriculare logan este bine sa il comunicati autoritatii pentru lamurire situatie