Buna ziua.Acum cateva zile am avut un accident udor.Pe un bulevard cu 3 benzi pe fiecare sens de mers,eu ma deplasam pe b3 iar un alt autovehicul pe b2.La un moment dat dupa o trecere de pietoni,axul drumului are o portiune mica de linie intrerupta pt a putea intoarce.Ajingand aproape de acea portiune,conducatorul autov. De pe b2 vireaza brusc in fata mea(pt a intoarce-a spus el) eu intrand in coliziune cu acesta lovindul cu farul stanga in bara lui (colt stanga).Nu a vrut amiabila si am ajuns la politie.Bineinteles ca domnisoara (19 ani) dupa accident a iesit din masina si pana sa ii vina prietenii(mai trecuti prin viata-si care m-au bruscat- am filmare) nu stia ce s-a intamplat.Dupa ce au venit acestia ii spunea intr-una sa declare ca ea era pe b3 si ca eu nu am pastrat distanta.Cum as pitea sa dovedesc la politie ca minte?Mentionez ca lichiful care s-a scurs din masina mea este ap de b2 ,ea fiind cu masina oblica pe b3(pe care eu mergeam).
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua. Ea fiind cu masina oblic pe b3, inseamna ca dvs ati tras dreapta spre b2 ca sa o evitati, caci altfel nu aveati cum sa loviti stanga fata a dvs cu stanga spate a d-soarei. Oricum ar fi fost, singura solutie pentru asigurarea dovezilor in aceste situatii sunt pozele (daca le aveti facute la momentul tamponarii) si declaratii de martori (daca exista, desi nu cred). In rest, se va merge pe aprecierea agentului de politie, iar daca apreciati ca se impune, contestati PV.