avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima

Vrea sa intreb in cazul unui accident cu victima , care viteza se ia in considerare la dosar : cea cu care ma deplasam la momentul accidentului sau cea de evitare . Intr-o seara de iarna ma deplasam pe un drum cu doua benzi de circulatie pe ambele sensuri Si cu limita maxima admisa pe acel sector de drum de 70 km/h , fiind seara nu am vazut persoana decat in ultimul moment aproape de axul drumului , el traversa de la stanga spre dreapta pe directia mea de mers , atunci am franat puternic si am tras brusc in dreapta de volan lovindul cu usa stanga spate , iar masina a continuat traiectoria si am intrat in sant . De mentionat ca locul impactului a avut loc pe banda mea de mers cea de langa axa drumului si persoana in cauza a decedat la spital din cauza traumatizmelor suferite precum si stari de sanatate (avand cancer la plamanii) si o stare avansata de ebrietate de 2,2% . Multumesc pt orice raspuns pe care mi-l puteti oferi.

Alte discuții în legătură

Accident ciprian2017 ciprian2017 Buna ziua , Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)
Prioritate trecere de pietoni in intersectie semaforizata mrbilly mrbilly Buna ziua, As dori sa pun o intrebare la care nu gasesc niciun raspuns concret. 1.In momentul in care te deplasezi pe un drum cu o singura banda pe sens, ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)