avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Activitate rodicagafincu

Activitate rodicagafincu

Am facut o cerere si am dus actele pentru o simulare de pensie,(am 61 ani si 42 lucrati),dar mi s-a emis o decizie de pensie. Nu am fost informata ce cosecinte are daca nu fac cerere de anulare cand am primit-o si am continuat sa lucrez in continuare la aceeasi unitate fara a incetat raportul de lucru.Am considerat ca nu poate influienta vechimea mea in munca si se anuleaza automat decizia.Azi am aflat ca aceasta decizie nu poate fi anulata(a fost emisa in 28 ianuarie 2015)fara a fi pusa in practica, iar eu daca lucrez in continuare sa zicem pana la 64 ani voi fi penalizat in anul ramas pana la 65ani cu 45% iar vechimea imi va fi adaugata abia dupa implinirea varstei de drept.In cosecinta nu mai pot iesi anticipat fara penalizare la 62 ani si 43 ani de munca.Va rog din suflet spuneti-mi ce trebuie sa fac ca sa anulez aceasta decizie in acest moment deoarece lucrez incontinuare si nu intentionez sa raman cu o pensie de 507 lei dupa 41 ani de munca pentru ca nu ma pot descurca eu si sotia bolnava.Va multumesc