avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate annahp

Activitate annahp

Bună ziua!
Sunt în Concediu crestere copil pana în aprilie 2022. În noiembrie 2021 voi naște al doilea copil. Care este procedura ce trebuie urmata și ce trebuie sa conțină dosarul? Se mai acorda stimulentul de 600 lei pana la împlinirea vârstei de 2 ani în cazul primului copil? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Ok, asa voi face. Va multumesc!
Va multumesc pentru timpul acordat! Ma simt obligata sa va detaliez mai bine situatia in care ma aflu: intrucat sotul meu, ce lucreaza in mediul privat, va fi trimis in misiune de serviciu in strainatate (Europa) pentru o perioada de 2 ani, eu fiind nevoita sa il insotesc, intentionez sa ma si inscriu la cursurile de zi ale unei universitati din afara tarii pentru a nu pierde catedra, vechimea si implicit, celelalte drepturi, cum ar fi acordarea CCC (bineinteles, in cazul aparitiei unui copil). Urmare a celor citite mai sus in raspunsul Dvs - "k) au insotit sotul/sotia trimis/trimisa in misiune permanenta in strainatate;"- inteleg ca pot beneficia de aceste drepturi chiar daca voi intampina dificultati la inscrierea intr-o universitate din UE. Va rog sa clarificati aceasta situatie. Multumesc!
Buna ziua! Va multumesc pt raspuns! Cursurile de specializare vor incepe de la 1 septembrie a.c. si intentionez sa raman insarcinata in aceasta perioada. Ma interesa doar daca mai beneficiez de concediu si cum se va calcula acesta. Va fi in functie de salariul minim pe economie?
Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu crestere copil daca in ultimele 12 luni am fost in concediu fara plata (motivul fiind continuarea studiilor). Mentionez ca sunt cadru didactic cu o vechime efectiva de 9 ani. Va multumesc!