Sun tata si am o fetita de 2 anisori; eu si cu mama ei nu prea ne-am inteles. Erau certuri multe dar erau si lucruri bune, ca intr-o familie.
Intr-o sambata a zis ca vrea sa mearga la parinti ei in judetul Covasna, eu sunt din Brasov, s-a dus si nu a mai venit acasa. Cand am sunat-o sa vina acasa nu a mai venit, a zis ca nu mai vine. l-am zis sa aduca fetita si face ce vrea dar poate va intrebati ca am batut-o si de aia a plecat. Nu, mi-e martor Dumnezeu ca n-o batusem dar e chestia ca nu vrea sa imi dea si mie fetita, tot imi zice sa o dau in judecata.
Parintii ei o influenteaza dar eu nu am atatia bani sa deschid un proces sau asa ceva dar imi doresc sa pot sa stau si eu cu fetita mea, nu stiu de ce a plecat nu vrea nici pe cale amiabila sa mi-o dea nu stiu ce sa mai fac.
Daca exista portite in cazurile de concubinaj in privinta copiilor sa ma ajute cineva. Eu imi ajut fetita din 2 saptamani o data ii cumpar dulciuri, mancaruri si tot ce are nevoie, o vad la 2 saptamani o data si nu e bine. Nu stiu ce sa mai fac, i-am zis ca ii platesc pensia alimentara la fetita doar sa ma lase sa o iau si eu. Bani i-am dat o data dar daca se ajunge la un proces eu nu pot justifica banii poate sa zica ca eu nu i-am dat nimic? Asa pastrez bonurile sa ma pot justifica. Eu i-am zis ca merg si iau copila cu forta daca nu mi-o da si mie dar nu vreau chestia asta. Spuneti-mi ce sa fac si daca exista o lege, o portita sa ma ajute sa pot s-o iau pe fetita si eu ca stiu, e mica, langa mama ei ii e locul dar o vreau si eu 2 sau 3 zile.