Sun tata si am o fetita de 2 anisori; eu si cu mama ei nu prea ne-am inteles. Erau certuri multe dar erau si lucruri bune, ca intr-o familie.
Intr-o sambata a zis ca vrea sa mearga la parinti ei in judetul Covasna, eu sunt din Brasov, s-a dus si nu a mai venit acasa. Cand am sunat-o sa vina acasa nu a mai venit, a zis ca nu mai vine. l-am zis sa aduca fetita si face ce vrea dar poate va intrebati ca am batut-o si de aia a plecat. Nu, mi-e martor Dumnezeu ca n-o batusem dar e chestia ca nu vrea sa imi dea si mie fetita, tot imi zice sa o dau in judecata.
Parintii ei o influenteaza dar eu nu am atatia bani sa deschid un proces sau asa ceva dar imi doresc sa pot sa stau si eu cu fetita mea, nu stiu de ce a plecat nu vrea nici pe cale amiabila sa mi-o dea nu stiu ce sa mai fac.
Daca exista portite in cazurile de concubinaj in privinta copiilor sa ma ajute cineva. Eu imi ajut fetita din 2 saptamani o data ii cumpar dulciuri, mancaruri si tot ce are nevoie, o vad la 2 saptamani o data si nu e bine. Nu stiu ce sa mai fac, i-am zis ca ii platesc pensia alimentara la fetita doar sa ma lase sa o iau si eu. Bani i-am dat o data dar daca se ajunge la un proces eu nu pot justifica banii poate sa zica ca eu nu i-am dat nimic? Asa pastrez bonurile sa ma pot justifica. Eu i-am zis ca merg si iau copila cu forta daca nu mi-o da si mie dar nu vreau chestia asta. Spuneti-mi ce sa fac si daca exista o lege, o portita sa ma ajute sa pot s-o iau pe fetita si eu ca stiu, e mica, langa mama ei ii e locul dar o vreau si eu 2 sau 3 zile.
o cerere pt a avea legaturi personale cu minora se timbreaza cu 20 de lei si o puteti trimite si prin posta, solicitati judecarea in lipsa.
daca va hotarati, va putem da un model de cerere
Vreau fata inapoi
feliciaiva
Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce ... (vezi toată discuția)