avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt copil înfiat? Pot fi dezmoștenit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt copil înfiat? Pot fi dezmoștenit?

In primul rand as vrea să știu drepturile mă numesc Madalin am 26 ani ...sa va spun o poveste din viata mea care simt că o iau razna pe zi ce trece ...sa începem cu începutul am cunoscut o fata acum 2 ani părinți nu au aceptato prima dată și mi a zis sa termin cu ea că nu este de mine eu nu am făcut așa. Am continuat să vorbim sa ne vedem pe furisi ea fiind din Câmpina și eu din Craiova acum după un an de relația hai sa mai incercam odată cu ai mei zis și făcut a stat 7 luni la mine fără joburi am incercat dar peste tot experiență mă rog că în Ro eu intre timp tot de un an am grije de bunica mea schimb pempars medicamente alea alea fii d cu grad de handicap am grije de ea ai mei nu pot face asta mama operată tata că ginere nu face acum după 7 luni începu mama iar că nu e buna că nu mă ajutat că nu știu ce și eu cu fata asta m am înțeles super și mă ajută și pe la bunici etc e o diferență de 300 m între casele din sat acum vin cu intrebarea e ok să mă de-a afară cu ea cu tot ea a plecat momentan dar vreau și eu să plec că nu mai rezist in certuri și mi a zis că dacă o aleg pe ea sa mă duc după ea mă bleseama că să facă copii handicapați și să mă întorc acasă când vine fratele ei mort fiind toate astea mă dor că sunt om și eu acum întreb și eu o fi nu o fi ok să plec e vorba de 2 case ce drept aș avea la ele casele fiind pe numele bunicului bunica fiind cu handicap are drept de semnătură prin judecătorie mama deci partea bunicile la ea menționez că ce se câștigă după spatele meu că eu fac asta nu mama este așa ajutor de la primărie nu pot justifica asta că îi iau dar cupon pensie handicap și pensia lu bunicamia pot dovedi că se ia niste bani după ea și ce să cumpărat pt ea fiind bonuri etc adică să dovedesc că toți bani aia ia băgat mama în casa ei cum spune dat cu bani munciți de mine ne legal dar pot dovedi cu martori că am venit numa eu in curtea bunicilor și cam ce drepturi am că copil înfiat mă.poate dezmoșteni daca plec sau ce pot face sunt in dilema mare va rog a mă ajuta cu un sfat ceva

Alte discuții în legătură

Pot fi dezmostenit? Sorinasandru Sorinasandru Suntem 2 frati,eu sunt plecat in strainatate de mai bine de 3 ani.Inainte de a pleca am locuit impreuna cu familia in casa mamei mele.De 5 luni de zile mama e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - succesiune cu probleme stetco23 stetco23 va rog mult sa ma sfatuiti intro problema frati mei vreau sa imparta pamintul lui mama ea find in viata bolnava in trei parti eu am grija de ea ...dar din cit ... (vezi toată discuția)
Buna seara. doresc sa va prezint o problema actuala din viata ... ynne.133 ynne.133 Buna seara. Doresc sa va prezint o problema actuala din viata mea si astept ca cineva sa ma poata lamurii , daca se poate. Am o relatie cu un baiat de ceva ... (vezi toată discuția)