va rog mult sa ma sfatuiti intro problema frati mei vreau sa imparta pamintul lui mama ea find in viata bolnava in trei parti eu am grija de ea ...dar din cit stiu si ea are dreptu l o parte se poate fara acordul ei sa se imparta ea find bolnava avind acte ca nu judeca e bolnava am grija de 5ani de ea e la pempars ei nu ma ajuta cu nimic cum pot proceda sa ii fac si ei parte din partea lui tata ia ramas casa lui mama unde locuiesc si eu frati din vorba au zis cam lasa mie tot dar cind leam cerut act sau suparat eu una nu sunt deacord ajutatima cu un sfat ce pot face va multumesc
buna ziua sucesiunea dupa tata am facuto acu 9ani partea lui tata am impartito mama a ramas cu casa din partea tatei ,,,ei acum vreau sa imparta pamintul lui mama dar in trei parti dar din cite stiu si ea are dreptu la o parte ea fiind bolnava ei pot imparti fara acordul ei sau al meu eu nu sunt deacord multumesc
Sucesiune
stefaniajohnston
Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Succesiune
daniel_fergusson
Buna ziua
Expun si eu problema mea si va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi, indicatii
In 1994 tatal meu sa inbolnavit grav si de atunci a ramas paralizat ... (vezi toată discuția)