Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au renuntat toti la casa parinteasca in favoarea unuia ,,,paminturile restul au ramas asa ,,adica 50 de hectare ,,nu s-a facut sucesiune pe nici un pamint ,,,2 dintre ei am semnat la notariat ca renunta la paminturi tot pentru acela care are casa parinteasca ,,deci a mai ramas 2 care nu a facut nimic pina in prezent ,,unul dintre ei este tatal meu care este decedat de un an ,,noi suntem 4 frati ,,cum facem acum sa facem sucesiunea dupa tata ,,,deci nu s-a facut nimic inca si nici copii bunicilor nu au facut sucesiune ,,,incerc sa fac eu toata cacealmaua asta ,,cum trebuie sa o fac ,,,o singura sucesiune imartita in 4 si 4 titluri de proprietate ...dar daca nu mai pot face nimic ca nu s-a facut nimic de atita vreme as putea avea probleme cu copilul ramas in casa parinteasca sa zica ca tatal meu a renuntat la mostenire ?,,,sau o pot recupera intrun fel sau altul ,,cum are trebuie procedat corect ,,,,sau daca eu vreau sa fac pe dreptul meu titlui de proprietar credeti ca as putea fara frati mei?,,,,va mutumesc