avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

buna ziua va rog frumos sa imi dati un sfat anu trecut am masurat tot pamintu lui mama si tata el find decedat pentru titlu de proprietate trebuie sa fie trecut in primarie pina in 1990 aproximativ ...din partea lui tata neam impartit in 2001 dar nici unu din cei trei copi nu sia trecut pamintu ....eu avind grija de mama find cu dementa anzaimer am depus tot ce e in primarie pentru titlu de proprietate si partea lui tata unde eram impartiti ,,,,noi in1990 nu aveam nimic nici unu decit mama tata era mort din 1985 in acte atunci rezulta mama ....frati mei sint suparati ca am facut actele si leam depus ....mai bine zxis fratele sora mea stia de ele dar na vrut sa plasteasca ingineru ce vina am eu ca pe vremea aia era pe mama si in ziua de azi ea plateste impozit dar la frati mei le trebuie pamint ...am intrebat cunostinte si miau rasp ca fara mama nu pot sa is ia pamintu mama treb sa se descarce de pe ea pe noi ea nu mai poate lua decizi datimi un sfat ca ei vreau sa imparteasca averea lui mama in trei eu nu sint deacord pentru ca ea traieste eu stau 24 si 25 cu ea si copi mei va rog scrietimi daca am gresit cu actele am inteles de la inginer ca dupa ce apare titlu de proprietate apoi te poti intabula si o poti face pe copi cu sentinta data va multumesc mult astept raspunsu dumneavoastra:(

Alte discuții în legătură

Buna ziua - succesiune cu probleme stetco23 stetco23 va rog mult sa ma sfatuiti intro problema frati mei vreau sa imparta pamintul lui mama ea find in viata bolnava in trei parti eu am grija de ea ...dar din cit ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietare si cale de a avea titlu de proprietate Kurlz91 Kurlz91 este pamint si padure de pe stramos care a fost dat la tatal si familie , unde a dat pamintul pe titlu comun la copii si padurea nu a fost recuperata... cum as ... (vezi toată discuția)
Majuta cineva va rog mama mea a fost infiata ce drept mai are la mama naturala marius2015 marius2015 mama mea a fost infiata acum 50 de ani adica pe cand avea 1 an, sa nascut cu numle jugureanu numele parintilor naturali porma a fost infiata la sora tatalui ... (vezi toată discuția)